var bs_pinButtonURL = "https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjil9z5miB6D7bx0-85lfuFyTt0VP1PKJTaJo9VeRlQViJV_vDeUFd1EZUhMxy42OM5nGRr4856osZap8QoGRuszRoC2l0Y4l7oc0mTc1quu4gfqD3cZclxYAiR1SJVIK5HWe1OIVZ0sv3X/s1600/pinterestx1_72.png";

tisdag 13 februari 2007

Alla hjärtansdags kort

Hej på er
Ett Alla hjärtans dag kort, som nu ligger på lådan för att bäras ut till någon här ute i landet. Stämplarna är så klart ifrån hÄnglar, men i flickans korg ligger det egentligen frukt men jag gjorde om den lite.
Hoppas att det hinner komma fram tlll imorgon. Idag har jag varit meddlem på scrappiz i ett år, oj vad tiden går.

Idag hoppas jag att jag får åka till sjukhuset och hämta hem min man. Det är så himmla tomt här utan honom. Fast jag har ju en 1-åring som är vild, så det är full fart i alla fall.


6 kommentarer :

Anonym sa...

Åh så fint kort! Kram på Alla hjärtans dag och hoppas din kära man får komma hem idag.

Anonym sa...

OJ så fint! :)

Anonym sa...

Jätte fint kort!
Är in på din blogg varje dag, för å kika om du laddat upp ngt nytt. Inspireras så himmla mycket. Tack för att du delar med dig!!

KRAMIZ & Trevlig alla hjärtans dag!

Anonym sa...

Vilket underbart kort. Rosa och spets, det är bara sååå ljuvligt!

Anonym sa...

Underbart kort! Gillar spetsen runt om, det var fiffigt!

Anonym sa...

Å såå fint kort. Det är verkligen superfint när man har spets på korten. Jag brukar gå in i secondhand butiker för att hitta spets. Där säljs det ofta handgjord spets till riktigt bra priser. // Johanna

Tack för titten, och välkommen åter!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .