var bs_pinButtonURL = "https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjil9z5miB6D7bx0-85lfuFyTt0VP1PKJTaJo9VeRlQViJV_vDeUFd1EZUhMxy42OM5nGRr4856osZap8QoGRuszRoC2l0Y4l7oc0mTc1quu4gfqD3cZclxYAiR1SJVIK5HWe1OIVZ0sv3X/s1600/pinterestx1_72.png";

lördag 19 juli 2008

Bröllopskort

Här är ett bröllopskort jag gjort på beställninng. Har bara inte hunnit lägga ut det förens nu. Jag har nämligen haft lite semester från pysselsakerna.

I Tisdags var jag på Allsång på Skansen. Läskigt värre, var att innan vi åkte dit var vi och shoppade i Kista galleri och ni som följt med på nyheterna såg vad som hände där på eftermiddagen (2 timmar efter vi åkt). En hel byggnadsställning rasade och 1 dog och några blev skadade. Usch vad hemskt.

Efter Allsången och 3 timmars sömn for jag 40 mil till Skara Sommarland med min Systers familj och min lilla kille. Tyvärr hade inte Christian semester så han fick snällt vara hemma.

Men nu är jag hemma igen, skönt med en riktig säng :O)


Här är kortet med hÄnglar brudparet modell stor och liten.
Kyrkan är en stämpel från Katscrap


Kramis

Jessica - tussan

11 kommentarer :

Rasofiel sa...

vad utroligt vackert och underbart kort <3 ni är en stor konstnar :) glad jäg hittade denna blog. kommer att følja med här :D VyanMica

Anonym sa...

Underbart fint kort!

Andrea sa...

OMG this is a great weddingcard!
xAndrea

Maya sa...

Nyyydelig bryllupskort,Tussan!
Lekre farger og detaljer :)

Klem fra Maya

troll13 sa...

Så helt fantastisk flot kort, både opsætning, farver og detaljer :o)

Anonym sa...

Vilket underbart kort vännen!! Blommorna blev ju jättebra!! KramKram

Anonym sa...

Superfint kort *klappar händerna av förtjusning*
Ville egentligen bara titta in och säga att jag blir så himla inspirerad av din blogg, du gör så fina saker och jag vill alltid pyssla när jag kikat in här. Har precis gjort kortstället du gjorde för ett tag sen och är så grymt nöjd med din beskrivning, tack så mycket för att du delar med dig =)

/Veronica

Anonym sa...

This is lovely card again :)

Cicci sa...

Så fint kort du gjort.

Rednoserunpet sa...

denna kort är ju sooooo fint.

Anonym sa...

Vilket fint kort!! Duktig du är!

Tack för titten, och välkommen åter!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .