var bs_pinButtonURL = "https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjil9z5miB6D7bx0-85lfuFyTt0VP1PKJTaJo9VeRlQViJV_vDeUFd1EZUhMxy42OM5nGRr4856osZap8QoGRuszRoC2l0Y4l7oc0mTc1quu4gfqD3cZclxYAiR1SJVIK5HWe1OIVZ0sv3X/s1600/pinterestx1_72.png";

söndag 4 november 2007

Mycket nu!

Oj, vad mycket jag har haft för mig. I fredags var jag på Syfestivalen, och kikade/handlade.Det blev mest papper och lite dekorationer. Fast jag köpte även 1 ark med stämplar från en rar och go tjej med mamnet Klara. Hon säljer sina stämplar genom Papprika. Det var så himla söta. Ska försöka skapa nått när jag får tid. Som ni fårstår så har jag även ett gäng små hemliga hÄnglar som jag ska pyssla om.

När ska jag hinna allt jag vill göra??? Imorgon ska jag åka med min bästa kompis Anne till Örebro och kommer inte hem förens på Torsdag.
Som inte det räcker är jag ju med i Stämpelstafetten på Stämpelsnack. Tillhör det bästa laget Distresserna- vi sätter färg på tillvaron.
Sen är jag ju med i Utmaningsresan på scraputmaningen.blogg.se
Nu tänker ni ....att där måste det väl ändå vara slut, men inte då.

Jag är även med i ett annat hemligt projekt, som jag inte kan vis ännu :O)

Trots det han jag med ett födelsedags kalas i går. Det var Fredrik som fyllde 33år. Då gjorde jag nog mitt absolut snabbaste kort. 20 minuter (fast då hade jag målat motivet innan).


Här har ni det.


9 kommentarer :

Anonym sa...

Ojoj Tussan, du får inte glömma att andas mellan varven! Det var ett alldeles underbart kort du skapade...och så snabbt!Jag började att sätta foam på mina små godingar sen Karlstad idag först, så det där med tid det är allt en bristvara. Ska bli kul att se allt nytt som kommer med de nya små underverken, längtar redan. Ha det riktigt bra och sköt om dig/Kram Marie-Louise

MiaMaria sa...

Låter som om du har fullt upp, ta en sak i taget så löser det sig nog :) Men en sak har du fel om, det bästa laget i Stämpelstafetten är ju naturligtvis PrimaLadies ;)

Elzie sa...

sJisses! Och en annan som sitter och våndas i timmar och ändå inte får till nåt sånt fint.
Ta det lite lugnt emellanåt. Inte nyttigt att härja runt på det viset.
Hoppas att du får en trevlig vecka i alla fall.
Kram Elzie

Karabara sa...

Oj oj!
Så snabbt, men så fint!
Imponerad!
Kram Karin

Anonym sa...

Jättefint kort.=)
Jag har blivit så inspirerad av dig och dina baksidor så nu försöker jag själv att dekorera mina.
Lade just upp ett kort på min blogg och skrev där att jag hämtat inspiration från dig.
Jag länkade hit till din sida för dem som vill titta på dina underbara kort....hoppas det inte gör något.
Tack för att du är en så stor inspirationskälla.
Kram/Helena

Anonym sa...

Oj, oj du har fullt upp ser jag. Längtar efter att se vad du skapat med dom nya Jul hÄnglarna.
Snabbkortet är snyggt.
Du inspirerar :)

Kram Anna

Unknown sa...

Å så nyyydelig kort!!!

Anonym sa...

Snacka om en dam med "många järn i elden"!! Bara du andas mellan allt och att du känner glädje i det du gör och ska göra så fixar du allt gallant!
Så spännande att se den nya stämplarna och vad du hittat på med dem. Sedan blir jag väldigt nyfiken på vad det är för hemligt project du fixar och trixar med*ler*.
Ha en bra vecka!

Hej från mig, Eivor
www.eivor.blogg.se

Lia sa...

great card you made

Tack för titten, och välkommen åter!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .