var bs_pinButtonURL = "http://3.bp.blogspot.com/-y3xzTGiGzH0/UK4XOaUpdaI/AAAAAAAADw8/Z1MH4Jr4Efo/s1600/pinterestx1_72.png";

fredag 18 maj 2007

Jag måste bara lyfta fram denna kommentar som jag fick av lillemor idag. Jag tycker att den var underbar!

Jessica!

Den här nya hobbyn att scrappa kort har verkligen förgyllt mitt liv! Jag tänker på kort hela tiden ,längtar tills jag kan komma åt datorn för att kolla in mina favoritbloggar (din b.l.a!), jag tänker på kort det sista jag gör innan jag somnar, jag funderar just nu på hur de nya stämplarna i klubbpaketet kommer att se ut...speciellt på kvällen innan jag ska soman, jag t.o.m DRÖMMER om alla de fina kort jag ska göra med alla underbara stämplar jag vill ha....Suck, jag är obotligt skadad!Men det är inget jag skulle vilja ändra på heller så det bjuder jag på! visst är det underbart att leva!
KramLillemor

Jag kan hjälpa dig på traven med dina drömmar, genom att berätta om hÄnglarna i det nya paketet. De är det sötaste, gulligast, sommrigaste och underbaraste jag någonsin sett.

Jag har insett att jag har det fantastiskt lyxigt genom att få vara med i Maries DT. Det är jag otroligt tacksam och stolt över!

Ett kort jag gjort till färgutmaningen på scrappiz: rosa, grön och gult

8 kommentarer :

Lillemor sa...

Gomorron!
Nu blir jag nästan smått generad...
Men jag tror att många som fastnat i denna underbara hobby känner igen sig i min beskrivning!
Ha en underbar lördag!
Kram Lillemor
www.lillemore.blogg.se

Lillemor sa...

Jag har en liten fråga..undrar om jag får blogga dig?
Lillemor
www.lillemore.blogg.se

Åsa/asamia sa...

Vilka underbara ord Lillemor, det är precis så för mig med...och det blir bara roligare och roligare ju mer man lär sig inom den här hobbyn...och ju fler människor man träffar och inspireras av. Jag är sååå glad att jag har hittat scrappingen ;0)
Kul att få träffa dig, Tussan, igår! Ser fram emot lite förhandskik på nya paketet så småningom;0)

SusanneSj sa...

Där satte du hvudet prcis på spiken Lillemor, precis så är det. När man får någon idé måste man snabbt som 17 skriva ner det ifall man skulle glömma det.

Ett underbart kort du gjort Tussan, alltid lika fiiiiina och mycket detaljrika.
Ha en bra dag!
//Susanne

Gunilla/Nilla sa...

Du gör alltid så fina kort. Måste hålla md Lillemor i det hon skriver. Man blir helt besatt.

Anita Hagen sa...

Vi er nok mange som kjenner oss igjen i teksten til Lillemor, og vi er definitivt mange som titter innom bloggen din Tussan, for å nyte synet av dine fantastiske kreasjoner. Du er superdyktig og så absolutt en av mine høydepunkter å kikke innom så ofte jeg kan.

Klem Anita

monica sa...

det stämmer ju precis det lillemor skrev =)

supersött kort som vanligt!!!
*kram*

BEATA EWA sa...

Mange av oss som driver med denne hobbyen kjenner oss igjen. Vi treffer flotte mennesker, inspirerer hverandre - det er veldig givende!

Nydelige kort har du laget i det siste! Herlige farger på det siste her!

Tack för titten, och välkommen åter!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .