var bs_pinButtonURL = "https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjil9z5miB6D7bx0-85lfuFyTt0VP1PKJTaJo9VeRlQViJV_vDeUFd1EZUhMxy42OM5nGRr4856osZap8QoGRuszRoC2l0Y4l7oc0mTc1quu4gfqD3cZclxYAiR1SJVIK5HWe1OIVZ0sv3X/s1600/pinterestx1_72.png";

onsdag 23 oktober 2013

PL vecka 32

Hej på er
 
Idag tänkte jag visa min vecka 32.
Denna vecka var vi på Cirkus Scott i Uppsala. Manfreed hade länge tjatat om att han ville gå på cirkus för det hade han aldrig gjort. Tror att han inte tyckte det var så roligt som han trott.
 

 
Detta är en vecka som jag är allt annat än nöjd med när det gäller PL-sidorna. Varför vet jag inte ibland känns det verkligen som att man inte får till dig. Men då är det bara att bita ihop och gå vidare.
 
Kramis
Jessica - tussan
 

tisdag 8 oktober 2013

Rosa och vitt


Oj, vad 2 veckor går fort, nu är det min tur att visa nått här på bloggen igen :O)

Idag tänkte jag bjuda på ett kort i Rosa och Vitt som jag gjorde till en utmaning på Enköpingsträffen för ett lite tag sedan. Vi fick dra 2 färger ur en skål som vi skulle skapa av. Hade lite tur måste jag erkänna Rosa och vitt passade mig perfekt. Inte avundsjuk på en av de andra tjejerna som drog svar och svart..........det kan man  kalla utmaning.


Här har ni mitt kort med en digital stämpel från Mo Maning.

Textstämpeln kommer från InkyWings.



Kramis

Jessica - tussan



Tack för titten, och välkommen åter!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .