var bs_pinButtonURL = "https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjil9z5miB6D7bx0-85lfuFyTt0VP1PKJTaJo9VeRlQViJV_vDeUFd1EZUhMxy42OM5nGRr4856osZap8QoGRuszRoC2l0Y4l7oc0mTc1quu4gfqD3cZclxYAiR1SJVIK5HWe1OIVZ0sv3X/s1600/pinterestx1_72.png";

torsdag 25 december 2008

Synd att det inte finns någon lucka 25

God morgon på er!
Oj, vad trist det blev inte 30 kommentarer i förra inlägget och ingen utlottning, men vem vet det kanske dyker upp en ny chans :O)

Hoppas att ni har haft en bra julafton.

Kramis
Jessica

onsdag 24 december 2008

Lucka 24

Äntligen är julen här! Just nu puttrar gröten i köket och min lilla kille sitter och myser vid granen. Det är nog årets bästa dag. Nu på morgonen har jag pysslat ihop denna kalender som lottas ut på http://www.hanglar.blogg.se/

Jag har inte hunnit göra någon till min egna sida, eftersom jag vill gosa med min familj nu, men blir det över 30 kommentarer idag så fixar jag en till under mellandagarna :O) Den jag lottar ut här på min sida kommer inte bli exakt som den här, utan det blir en överraskning. (ramen ingår ej)

De två beställnings kortens vinnare har jag inte dragit ännu, utan de vinnarna kommer också komma upp här under mellandagarna när de är färdiga.


Vinnare lucka 23 är:


lolla sa...
jag kommer att sakna kalendern efter juk men kommer såklart att kolla på din sida varje dagkram lolla


Maila mig din adress till tussan@one.se och märk mailet med lucka 23
God Jul
och
Kramis
Jessica - tussan

tisdag 23 december 2008

Lucka 23

och julkalenderna börjar närma sig sitt slut. Det känns både skönt och tråkigt :O)
Det har varit jätteskoj att dela ut små presenter till er, samtidigt är det inte riktigt lika skoj när man står på kvantum bland 1000-tals andra människor och känner sig j-ligt stressad över att snart är det jul och jag har massor att göra samatidigt kommer ångesten över att jag inte har uppdaterat bloggen den dag än.

Men det roligaste är att så många har varit inne här nästan varje dag, och skulle vilja ha nått litet som jag har gjort. Det värmer :O

Nu är det dax att börja med morgondagens utlottningpyssel för då har jag även hÄnglarbloggen att ta hand om. Ni vet väl att ni fortfarande har chansen att vinna ett stämpelpaket där. Sista utlottningen är imorgon så skynda er dit.
Så denna dag kommer bestå av pyssel, skinkkok, silinläggningar, köttbullsrullning, julgodistillverkning, städning, julklappsinslagning och avslutas med att Manfreeds Farmor och farfar kommer och äter julgröt och skinksmörgås till bingolottos uppesittarkväll. (oj det är fullt schema idag också)


Och dagens lilla julklapp blir denna chokladask.


Kramis

Jessica

måndag 22 december 2008

Lucka 22

Idag är det det min mans födelsedag och det är därför det inte blivit någon uppdatering förens nu. Eftersom det blev så sent idag, täker jag välja ut 2 beställnings kort från gårdagens lucka. Fast dessa kort kommer jag inte göra förens jul.

Jag har idag skickat de sista julklapparna som jag har fått adresser till,men det är fortfarande några vinnare som inte hört av sig. Ni har året på er om ni vill ha vinsterna.

Kramis
Jessica

söndag 21 december 2008

Lucka 21

Idag har jag varit effektiv. Hunnit gjort 6 kort nu på morgonen, det fick bli löpande band varianten. För julkorten ska ju iväg nu, och jag är ute i sista sekunden som vanligt.

Här har vi gårdagens vinnare = lucka 20

piale sa...
For et nydelig kort! Jeg har også en datter som fyller år i mars. Hun blir 3 år og jeg ville veldig gjerne hatt et slikt søtt kort til henne. Hune heter Linnea

Maila mig din adress till tussan@one.se och märk kortet med lucka 20 - linnea
Jag tycker att det är väldigt kul att göra på beställning så jag kommer köra på det idag igen, men idag får man inte önska sig rosa :O)
Lite variation vill man ju ha.

Kramis
Jessica - tussan

lördag 20 december 2008

Lucka 20

och sen idag också :O)

Idag har jag 3 kompisar som fyller år, så jag och Manfreed har varit på kalas hos 2 av dem idag (de är tvillingar) Den tredje var det lite långt att åka och gratta, hon var på teneriffa.



Oj, vad kul det var att få göra nått annat än med julstämplar, och att de är så många som ville ha ett beställnings kort av mig. Så jag kör samma utlottning idag som igår. Skriv en kommentar om vad du skulle vilja ha för kort.



Den som vann gårdagens kort (lucka 19) är:

Anonym sa...
Jag önskar mig ett grattis kort till min lilla tjej Emma som fylelr 5år i mars...råååååsa är fint! =0)Kram Malin B (maby)



Och så här blev det, maila mig din adress till tussan@one.se och märk mailet med lucka 19-Emma.

Kramis

Jessica - tussan

fredag 19 december 2008

Lucka 19

Oj, idag blev det sent! Så idag finns det ingen 30 på kommentarer.


Har haft fullt upp hela dagen med julavslutningar och allt annat. Men nu har det börjat lugna ner sig. Hmmm, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på för utlottning idag :O)





Men jag har nu bestämt mig för att göra ett beställningskort. Så skriv i kommentaren vad ni vill ha. Som tex födelsedags kort i rosa med ???? hÄnagelstämpeln.





Det kan ju bli lite skoj.





Här är ett kort jag gjort på beställning.

Vinnare lucka 17 är

mymlis sa...
Härliga kort! Krymp-plast verkar kul!
den 17 december 2008 09:22

Vinnare lucka 18

Britta sa...
Jag skulle gärna vilja ha en sådan kalender. Hoppas hoppas på tur!

Maila mig era adresser till tussan@one.se och märk mailet med lucka och nummer.

Kramis

Jessica

torsdag 18 december 2008

Lucka 18

Oj, idag är det redan den 18dec, snart är det JUL!
Efter det kommer Nyårsafton och då behöver man en ny almanacka.Jag har dekorerat två kalendrar till nya året.


Dagens utlottning är en av dessa almanacker, den andra kan man vinna på www.hanglar.blogg.se

Skriv en kommentar om du vill vara med i utlottningen.

Jag åerkommer med gårdagens vinnare, bråttom till jobbet som vanligt :O)

Kramis

Jessica

onsdag 17 december 2008

Lucka 17

Ett JÄTTESTORT grattis till hÄnglar Marie som fyller år idag.
Och ett likastort Grattis till Lisa på Inkywings som fyllde år igår.

Bakgrunden på detta kort är en stämpel från Inkywings. och den lilla tagen har jag gjort av krympplast ochen av de nya hÄnglar etiketterna.
Och till dagens utlottning som får bli en hÄngle stämpel idag med. Jag har haft fullt upp med beställningskort och grattis kort. Jag vill hinna så mycket men det är svårt med en liten kill, jobb och vardagssysslor :O) Särskilt en vecka före jul och dessutom fyller min man den 22 dec :O)
Men som sagt det verkade vara många igår som var sugna på en stämpel, så nu har ni chansen igen.
Vinnare lucka 16 är:
Madde sa...
Vilket fint pepparkakshus och vilken liten söt tomte!Ha en bra dag!
Maila mig din adress till tussan@one.se och märk mailet med lucka 16
Kramis på er, nu måste jag åka till jobbet
Jessica - tussan

tisdag 16 december 2008

Vinnare i lucka 15

Jag han inte dra någon vinnare i morse när jag uppdaterade bloggen, så den kommer nu.

Vinnaren i lucka 15 är:

Sofi_79 sa...
Åhhh hoppas jag vinner lite choklad. Och vadå tråkigt kan aldrig bli tråkigt med choklad.....
Maila mig din adress till tussan@one.se och märk mailet med lucka 15.

Kramis
Jessica
Några har frågat efter en bild på pepparkakshuset. Här kommer en på det tilsammans med min lilla älskade Manfreed. Han är övelycklig och leker jätte mycket med huset. Ibland kommer det kommentarer som.


- Mamma får jag smaka en liten bit


eller


- Mamma det rasade en liten bit


Så det ska bli spännande att se om det finns nått kvar till jul :O)


Ja, idag är utlottningen av en hÄngel stämpel. Vilken blir en övveraskning :O)

Ett av 3 kort jag gjorde igår.


Kramis


Jessica


måndag 15 december 2008

Lucka 15

Oj, vilken toppen dag det var i stan igår. Vi skulle ju inte köpa så många klappar, men de vi skulle ha, fick vi tag på. Min man tyckte att det viktigaste var en scalextric bilbana till Manfreed för man måste ha en sådan när man snart är 3 :O)
Så jag vet vad mina killar ska göra på julaftons kvällen.


Ett till beställningskort.

Lite tråkigt, men det får bli 2 små chokladkakor idag med, jag har inte hunnit göra nått nytt. Men som ni kanske vet är det gott med choklad.

Vinnare lucka 14 är:

Kreativa Kat! sa...
Mums...tar chansen att vinna, jag ÄLSKAR choklad, men dessa är egentligen för fina för att öppna....

Kramis

Jessica

söndag 14 december 2008

Lucka 14

Hej på er!
Idag ska jag ska jag och min man åka och köpa julklappar till vår lilla älskade Manfeed. Det ska bli roligt, jag längtar till julen nu. Att få se hans min när tomten kommer. Just nu är det väldigt mycket roligt som händer. Igår byggde vi en pepparkaks tågstation med gran och tågbana. Min lilla son älskar nämligen tåg.

Nu tar jag tillfället i akt och hör med er som är inne på min blogg, finns det någon där ute som har vägbommar till duplotågbanan??? Jag skulle vilja ha tag på dom till manfreed, de finns inte att få tag länge i affärerna om det inte är någon butik som har nån kvar på lager. I Uppsala har jag redan kollat alla butiker. Men de har tyvärr utgått. Så finns det någon som vill sälja begagnade sådana skulle jag och Manfreed bli lyckliga. Maila mig i så fall på tussan@one.se

Här är ett nytt beställnnings kort.

Och till dagens utlottning. Det blir dessa 2 små chockladkakor.

Kramis

Jessica

lördag 13 december 2008

Lucka 13

Jippi, idag är det lucia. Jag och min lilla Manfreed har varit och lussat hos moster (manfreeds) och i Lyan hos två bekanta.

Idag tänkte jag lotta ut en glöggetikett. Denna är gjord så att det är knytning i bak på flaskan så att den ska passa till de flesta sorter. Tyvärr skickar jag inte med flaskan till vinnaren.

När jag kommit hem från allt lussefirande strulade datorn. Jag fick mer eller mindre panik, jag har ju hÄnglarbloggen idag. Alla usb portarna var ur funktion, det innebär ingen scanner, ingen kamera och vad gör man då????? Jo, skirker högt! En eller kanske 2 svordom trillade visst också ut.
Men nu verkar de funka igen efter ett par timmars slit.
Den etiketten jag kommer lotta ut här på min sida kommer kanske att skilja sig lite från bilden, för jag ska precis sätta mig ner och göra den nu , så jag vet inte riktigt hur den kommer att se ut :O) .
Men vill du vinna just den som är på bilden är det bara att besöka http://www.hanglar.blogg.se/, där har du även chansen att vinna ett klubbpaket med stämplar.
Vinnare lucka 12 är:
nitanpyssel sa...
Med ett kort av denna kaliber så känns allt bra. Fånga dagen!
den 12 december 2008 20:24
Maila mig din adress till tussan@one.se Märk mailet med lucka 12.
Kramis
Jessica - tussan

fredag 12 december 2008

Lucka 12

Nu trodde ni allt att glömt bort att uppdatera julkalendern. Men bättre sent än aldrig.

Idag tänkte jag lotta ut detta kort.


Om ni undrar varför det blev lite sent idag, så är det för att jag varit hemma och magsjuk.

Men det är inte synd om mig, för trots att jag är magsjuk är detta en av de bästa dagarna i år. Min man har fått svar från sjukhuset och hans cancer håller sig fortfarande still.
Så nu ska vi fira och ha en rikitgt mysig jul.


Vinnare lucka 11 är:


Anonym sa...
Jättefint kort, alldeles lagom av allt.Spännande med överaskningar mé ;)//Tilda
den 11 december 2008 21:09


Kom ihåg att ta vara på varje dag.


Kramis

Jessica

torsdag 11 december 2008

Lucka 11

Ett nytt kort jag gjort på beställning.

Dagens utlottning är en överraskning :O) Så skriv en kommentar på detta inlägg så har du chansen att vinna något kul .


Vinnare lucka 10.


Liv sa...
Om jag vann detta fina kort skulle jag skicka det till min mamma. Ett så fint kort är hon värd!Mvh Liv

Maila mig din adress till tussan@one.se. Märk mailet med ucka 10.


Kramis

Jessica

onsdag 10 december 2008

Lucka 10

Idag tänker jag lotta ut detta julkort.

Vinnare lucka 9 är
Charlie sa...
Hvor HAR du haft travlt med at forberede ALLE disse fiiine ting.
den 9 december 2008 11:59
Maila mig din adress till tussan@one.se. Märk mailet med lucka 9.
Kramis
Jessica - tussan

tisdag 9 december 2008

Lucka 9

Dagens lilla utlottning är en tändsticksask. Den i mitten på den undre raden. Pojken med pepparkakshjärta.
Allt du behöver göra är att skriva en klommentar på detta inlägg så har du chansen att vinna.

Vinnare lucka 8 är:

Pysseldrakis sa...
Superfina etiketter, önskade jag hade mer tid fram till jul.... :D

Maila mig din adress till tussan@one.se . Märk mailet med lucka 8.

Kramis
Jessica

måndag 8 december 2008

Lucka 8

Idag tänker jag lotta ut små julklapps etiketter.






Till dessa har jag använt de stora etiketterna, texten från tomtepaketet och mini jul-hÄnglarna. Jag bara älskar dem. Dessa stämplar finns att köpa i shopen, men tänk på att sista bställnings dag innan jul är den 15 dec.

Vill man kan man maska ihop dem.
En liten enkel beskrivning på hur man maskar ihop 2 motiv.
1. Stämpla den lilla hÄngeln på det papper du vill ha till ettiketten.
2. Stämpla den lilla hängeln en gång till påi en post-it lapp
3. Klipp ut hÄngeln du stämplade på post-it lappen och sätt den över den på etiketten.4. Stämpla den stora etiketten över alltihop, ta bort post-it lappen. Vips så har du maskat ihop dem.

Eller så kan man göra som jag klippa ut den färdigmålade hÄnglen och klisra fast den med dubbelhäftande tejp på etiketten. :O) = tussans latmasks variant.
Dessa etiketter har jag även laminerat för att de ska bli extra hållbara.

Du vet väl att det händer en massa kul även på www.hanglar.blogg.se
Kika in där, just nu kan du vinna julklappsetiketter där med = dubbel så stor chans att vinna!Dessutom har du chansen att vinna nästa klubbpaket. (En vinnare dras från alla veckans kommentarer)

Vinnare lucka 7 är:

Gunilla sa...
Vilket härligt julkort! :)
den 7 december 2008 12:21

Maila mig din adress till tussan@one.se och märk mailet med lucka 7

Kramis
Jessica - tussan

söndag 7 december 2008

Lucka 7

Dagens utlottning är detta julkort.

Vinnare lucka 6 är:

Clarence sa...
Choklad vill jag gärna vinna. Mums!!!
den 6 december 2008 12:44
Maila mig din adress till tussan@one.se märk mailet med med lucka 6

lördag 6 december 2008

Lucka 6

I dag tänkte jag lottaut en liten chokladask.
Tyvärr är bilden riktigt usel, men asken är ganska fin. Och innehåller choklad, kan det bli bättre???


Vinnare Lucka 4 är:

Helén sa...
Har nyligen hittat till din blogg och den blev snabbt en favorit sida. Tycker mycket om din färgläggning! Lycka till!
den 5 december 2008 12:10

Maila mig din adress till tussan@one.se och märk mailet med Lucka 5

Kramis

Jessica

fredag 5 december 2008

Lucka 5

Hej er!
Först vill jag visa er mitt andra bidrag till PP-finaltävlingen.
Jag gjorde ett kort med matchande kuvert till.
Idag blir det ett kort igen som utlottas. Det blir detta med Staffan stalledräng. Tänk på att om ni vill ha julstämplar innan Marie tar julledigt, så är sista dagen den 15 dec. Shopen hittar du här www.hanglar.com


Vinnare av lucka 4 är:

Karina sa...
Supersødt kort. Er vild med dine opsætninger og farvelægninger.
den 4 december 2008 19:48
Maila mid din adress till tussan@one.se och märk mailet med lucka 4
Kramis
Jessica

torsdag 4 december 2008

Lucka 4

Dagens utlottning blir detta kort.
Vinnare lucka 3 är:

Pimmi sa...
De är så söta, kommer ihåg när jag var liten då gjorde vi sånna med bokmärken. Supersnyggt Kram Emma
den 3 december 2008 22:49

Maila mig din adress till tussan@one.se så kommer det kristyrhÄnglar på posten. Märk mailet med lucka 3

Kramis
Jessica - tussan

onsdag 3 december 2008

Lucka 3

Jag har tillverkat julgrans dekorationer av kristyr. Dessa var väldigt vanliga förr i tiden, fast då använde man bokmärken istället för hÄnglar :O)

Jag har använt mig av de små julhÄnglarna som fortfarande finns at köpa i shopen, men inte allt för länge till, för även Marie behöver lite julledigt.


Dessa är jätte enkla att göra själv. Jag har använt 2 äggvitor och 1 paket florsocker. Vispa ihop till en seg massa. Den får inte vara för lös för då flyter den ut. Men det får inte vara för hård heller för då rår man inte att spritsa den. Man får helt enkelt testa sig fram.

Först ritade jag en mall som jag lade under ett bakplåtspapper. Spritsade en liten klick där jag fäste snöret till upphängningen. Sen är det bara att spritsa runt och fästa en söt lite hängel i mitten.Jag flyttade sedan runt mallen under pappret och gjorde en hel plåt.
Jag kommer lotta ut dem till någon av er som skriver en kommentar under detta inlägg om det blir över 30 kommentarer.
Vill du verkligen ha en sådan här burk med kristyr hÄnglar kan du även besöka http://www.hanglar.blogg.se/ och lämna en kommentar där också, då har du dubbelt så stor chans. Där är du även med om en utlottning av ett klubbpaket med stÄmplar.
Vinnare lucka 2 är:
http://www.smillasplats.blogg.se/ sa...
Vilken fin julkalender! Hur kommer du på allt?. Väldigt fint kort självklart vill jag vara med i utlottningen.
Maila mig din adress till tussan@one.se märk mailet med vinnare lucka2
Kramis Jessica - tussan

tisdag 2 december 2008

Lucka 2

Hej på er.

Jag skulle visat er denna redan igår. men det hanns inte riktigt med. Jag har gjort n julkalender till min lilla älskade Manfreed. Det var mitt bidrag till finaltävlingen i pysselpassions tävling. Jag är faktiskt ritigt nöjd med den. Och det kan jag avslöja att även Manfreed är.........fast han gillar kanske innehållet mer :O)

Fast när jag höll på att göra den kom han fram och snurra på den och sa:

- Titta mamma, den är jättefin. och det var innan han visste att den skulle innehålla paket till honom.




Dagens utlottning om det bliröver 30 kommentarer gäller denna:

Vinnare Lucka 1 är
Sanne sa...
Vilken helt fantastisk julkalender du har gjort!! Vilket jobb!!Vem skulle inte vilja vinna nåt som du har gjort!? :o)
Maila mig din adress till tussan@one.se så kommer asken på posten (märk mailet med vinnare lucka1)
Kramis
Jessica - tussan

måndag 1 december 2008

Lucka 1

Jag ska försöka att ha en julkalender här på min blogg. Jag hoppas kunna uppdatera varje dag här fram till jul.

Varje dag som det blir minst 30 kommentarer på inlägget lottar jag ut en liten handgjord present bland de som skrivit (det kan till exempel var ett kort, en liten dekorerad tändsticksask, bokmärke eller nått liknande). Så skriv gärna en liten rad här!

Först ut är denna lilla tändsticksask :O)



Ni har väl sett att även hÄnglar bloggen har en julkalender med fina utlottningar.


Kramis - Jessica

Tack för titten, och välkommen åter!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .